Varză Cremă

Varză Cremă
Varza cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 170 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză Chinezească Cremă, Varză Cremă Cu Feta, și Supă De Varză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați laptele, făina, untul, sarea și piperul. Se amestecă constant până se formează un sos alb gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-o cratiță medie separată peste apă clocotită, se fierbe varza până se înmoaie, dar fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Într-un vas mic de copt, alternați straturi de sos, varză și brânză Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RomanoBrânză Romano
VarzăVarză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți aproximativ 30 de minute, până când sosul și brânza sunt bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista