Varză Cremă
Varza cremă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 170 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză Chinezească Cremă, Varză Cremă Cu Feta, și Supă De Varză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați laptele, făina, untul, sarea și piperul. Se amestecă constant până se formează un sos alb gros.
Într-o cratiță medie separată peste apă clocotită, se fierbe varza până se înmoaie, dar fermă.
Într-un vas mic de copt, alternați straturi de sos, varză și brânză Romano.
Coaceți aproximativ 30 de minute, până când sosul și brânza sunt bule.