Varza De Bruxelles Romano-Topped
Varza de Bruxelles Romano-Topped este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 124 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, varză de Bruxelles, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Varză De Bruxelles Romano Prăjită, Salată de varză de Bruxelles cu mere și Pecorino Romano, și Varză De Bruxelles Cu Vârf De Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați uleiul de măsline, sarea, piperul negru și varza de Bruxelles într-un castron mediu; aruncați bine pentru a acoperi. Împărțiți uniform amestecul de varză de Bruxelles între 2 tigăi mici de prăjire sau tigăi cu jeleu acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când varza de Bruxelles este rumenită și crocantă, tigăile rotative după 10 minute.
Presărați varza de Bruxelles uniform cu brânză.