Varza de Bruxelles cu ciuperci
Varza de Bruxelles cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 122 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, suc de lămâie, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, care este solid. Varză de Bruxelles și ciuperci, Varză de Bruxelles și ciuperci sărate, și Varză de Bruxelles prăjită cu ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti varza de Bruxelles intr-o oala cu apa clocotita usor sarata timp de 15 minute, sau pana cand furculita este frageda; se strecoară printr-o strecurătoare, îndepărtând cât mai multă apă posibil. Pune deoparte.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ciupercile pana se rumenesc usor. Aruncați varza de Bruxelles cu ciuperci și presărați pătrunjel și suc de lămâie.