Varenikis de caise și nuc
Varenikis de caise și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 402 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coniac de caise, apă, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Caise Și Nuci, Rugulac De Nuc Și Caise, și Vareniki De Caise Și Nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și 1/4 cană de zahăr la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc și se amestecă coniac. Se toaca marunt caise într-un procesor de alimente, apoi se adaugă sirop de zahăr și puls până când doar combinate (nu pur și simplu approxe).
Se transferă într-un castron și se amestecă 1/4 cană de nuci. Mișto.
Înjumătățiți aluatul și întindeți 1 bucată pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 15 inci, păstrând aluatul rămas înfășurat. Tăiați aluatul pe un pătrat de 13 inci.
Tăiați longitudinal în 4 benzi, apoi transversal în sferturi pentru a forma 16 (3 1/4-inch) pătrate.
Puneți 1 linguriță ușor rotunjită umplutură în centrul fiecărui pătrat. Lucrând cu 1 pătrat la un moment dat, umeziți marginile cu apă și pliați în jumătate în diagonală pentru a forma un triunghi, apăsând ferm marginile împreună pentru a sigila. suprapuneți punctele inferioare ale triunghiului și apăsați pentru a sigila (gălușca va arăta ca o pălărie ascuțită).
Transferați vareniki într-un prosop de bucătărie cu praf de făină. Repetați cu pătratele rămase, apoi faceți mai multe găluște cu aluatul rămas și umplutura.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc moderat, apoi gătiți firimiturile de pâine și restul de 1/4 cană de nuci, amestecând frecvent, până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Se ia de pe foc și se condimentează ușor cu sare. Se amestecă împreună scorțișoară și restul de 2 linguri de zahăr.
Presărați 2 lingurițe de zahăr de scorțișoară peste amestecul de firimituri și aruncați.
Topiți restul de 6 linguri de unt, apoi stropiți aproximativ 2 linguri pe un platou de servire încălzit.
Transferați varenikis cu o lingură pliată în platou și stropiți cu restul de 4 linguri de unt.
Se servește fierbinte, presărat cu amestec de pesmet și zahăr de scorțișoară rămas după gust.
Varenikis umplut poate fi înghețat 1 lună. Congelați pe o tavă până când este ferm, opriți 2 ore, apoi congelați în pungi de plastic sigilabile. Dezghețați înainte de gătit.