Varenikis de caise și nuc

Varenikis de caise și nuc
Varenikis de caise și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 402 calorii, 5g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coniac de caise, apă, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Caise Și Nuci, Rugulac De Nuc Și Caise, și Vareniki De Caise Și Nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și 1/4 cană de zahăr la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
2
Se ia de pe foc și se amestecă coniac. Se toaca marunt caise într-un procesor de alimente, apoi se adaugă sirop de zahăr și puls până când doar combinate (nu pur și simplu approxe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
CaiseCaise
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se transferă într-un castron și se amestecă 1/4 cană de nuci. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Înjumătățiți aluatul și întindeți 1 bucată pe o suprafață ușor făinată într-o rundă de 15 inci, păstrând aluatul rămas înfășurat. Tăiați aluatul pe un pătrat de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
2
Tăiați longitudinal în 4 benzi, apoi transversal în sferturi pentru a forma 16 (3 1/4-inch) pătrate.
3
Puneți 1 linguriță ușor rotunjită umplutură în centrul fiecărui pătrat. Lucrând cu 1 pătrat la un moment dat, umeziți marginile cu apă și pliați în jumătate în diagonală pentru a forma un triunghi, apăsând ferm marginile împreună pentru a sigila. suprapuneți punctele inferioare ale triunghiului și apăsați pentru a sigila (gălușca va arăta ca o pălărie ascuțită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Transferați vareniki într-un prosop de bucătărie cu praf de făină. Repetați cu pătratele rămase, apoi faceți mai multe găluște cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
1
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc moderat, apoi gătiți firimiturile de pâine și restul de 1/4 cană de nuci, amestecând frecvent, până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
NuciNuci
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc și se condimentează ușor cu sare. Se amestecă împreună scorțișoară și restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
SareSare
3
Presărați 2 lingurițe de zahăr de scorțișoară peste amestecul de firimituri și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
1
Topiți restul de 6 linguri de unt, apoi stropiți aproximativ 2 linguri pe un platou de servire încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Transferați varenikis cu o lingură pliată în platou și stropiți cu restul de 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
3
Se servește fierbinte, presărat cu amestec de pesmet și zahăr de scorțișoară rămas după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
PâinePâine
1
Varenikis umplut poate fi înghețat 1 lună. Congelați pe o tavă până când este ferm, opriți 2 ore, apoi congelați în pungi de plastic sigilabile. Dezghețați înainte de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista