Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 92 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, chimen măcinat, dovlecei de chayote și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kebab Veggie de vară cu gust de porumb proaspăt, Kebab Veggie La Grătar, și Pește-Spadă Și Kebab Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aranjați cu grijă legumele pregătite pe frigarui și puneți-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Combinați uleiul de măsline, sarea, piperul, chimenul, ardeiul, agava și sucul de lămâie într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Ungeți marinata pe kebaburi și lăsați la marinat 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
5
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Puneți frigarui pe grătar și gătiți pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total. Aranjați frigarui pe un platou de servire și serviți.