Var și Chile Umăr de porc prăjit

Var și Chile Umăr de porc prăjit
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Umărul de porc prăjit cu var și Chile ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coajă de tei, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chile-Tacos De Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Prăjit, și Umăr de porc prăjit cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulse usturoi, scallions, coriandru, chipotle chile, chimen, 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper într-un procesor de alimente sau mini-chopper pentru a face o pastă groasă. Dacă măcelarul nu a tăiat capacul de grăsime de pe umărul de porc, tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime. Faceți incizii profunde cu un cuțit de decojit, la intervale de aproximativ 2 inci, pe toată carnea. Frecați amestecul de usturoi și condimente în și peste toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Umăr De PorcUmăr De Porc
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Combinați coaja de lămâie și sucul, sucul de portocale, sosul adobo, uleiul de măsline și scorțișoara într-un vas din oțel inoxidabil sau din sticlă nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
(poate înlocui Mozzarella)(poate înlocui Mozzarella)
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați carnea, acoperiți bine cu folie de plastic, asigurându-vă că carnea este scufundată. Frigider pentru cel puțin 8 ore sau până 2 zi. Aduceți la temperatura camerei aproximativ 1 oră înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți carnea de porc, cu partea grasă în sus, într-un cuptor olandez mare. Prăjiți carnea, neacoperită, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați marinada în oală și acoperiți cu capacul. Coborâți temperatura la 350 de grade F și prăjiți încă 2 ore. Descoperiți și continuați să gătiți, tăind ocazional, până când un termometru citit instantaneu introdus în carne înregistrează 190 de grade F, iar carnea este un maro bogat lustruit, cu 1 1/2 până la 2 ore mai mult. Puneți deoparte pe o tăietură pentru a vă odihni timp de 20 de minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Pentru sos: strecurați picăturile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine într-un separator de sos și aruncați tot excesul de grăsime. Într-o cratiță mică, amestecați picăturile de tigaie cu 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere viguroasă. Feliați carnea și serviți cu picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate47
Revista