Var și Chile Umăr de porc prăjit

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Umărul de porc prăjit cu var și Chile ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 539 calorii. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, coajă de tei, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chile-Tacos De Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Prăjit, și Umăr de porc prăjit cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulse usturoi, scallions, coriandru, chipotle chile, chimen, 2 linguri de sare și 1 linguriță de piper într-un procesor de alimente sau mini-chopper pentru a face o pastă groasă. Dacă măcelarul nu a tăiat capacul de grăsime de pe umărul de porc, tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime. Faceți incizii profunde cu un cuțit de decojit, la intervale de aproximativ 2 inci, pe toată carnea. Frecați amestecul de usturoi și condimente în și peste toată carnea.
Combinați coaja de lămâie și sucul, sucul de portocale, sosul adobo, uleiul de măsline și scorțișoara într-un vas din oțel inoxidabil sau din sticlă nereactiv.
Adăugați carnea, acoperiți bine cu folie de plastic, asigurându-vă că carnea este scufundată. Frigider pentru cel puțin 8 ore sau până 2 zi. Aduceți la temperatura camerei aproximativ 1 oră înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Puneți carnea de porc, cu partea grasă în sus, într-un cuptor olandez mare. Prăjiți carnea, neacoperită, timp de 30 de minute.
Adăugați marinada în oală și acoperiți cu capacul. Coborâți temperatura la 350 de grade F și prăjiți încă 2 ore. Descoperiți și continuați să gătiți, tăind ocazional, până când un termometru citit instantaneu introdus în carne înregistrează 190 de grade F, iar carnea este un maro bogat lustruit, cu 1 1/2 până la 2 ore mai mult. Puneți deoparte pe o tăietură pentru a vă odihni timp de 20 de minute înainte de a tăia.
Pentru sos: strecurați picăturile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine într-un separator de sos și aruncați tot excesul de grăsime. Într-o cratiță mică, amestecați picăturile de tigaie cu 1/2 cană de apă și aduceți la fierbere viguroasă. Feliați carnea și serviți cu picăturile de tigaie.