Vanilie Crema de zahar ars cu Zmeura

Vanilie Crema de zahar ars cu Zmeura
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vanilia Cr Cmormme br Cmormull cu zmeură. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 439 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cap la magazin și ridica gem de zmeura, frisca, coșuri zmeură, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Miere Crema de zahar ars cu Zmeura, Vase De Cremă Cu Aromă De Vanilie Cu Zmeură, și Vanilie crema de zahar ars.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Răspândiți 1 lingură de gem pe fundul fiecăruia dintre cele șase feluri de mâncare souffl de 3/4 cană sau cupe cu cremă. Apăsați 7 fructe de pădure, așezate pe părțile lor, în gem în fiecare fel de mâncare. Rezervați zmeura rămasă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
3
Bateți gălbenușurile și 6 linguri de zahăr într-un castron mediu pentru a amesteca. Răzuiți semințele din fasole de vanilie. Treceți treptat în cremă. Împărțiți amestecul între feluri de mâncare. Aranjați vasele în tigaie de copt de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vaselor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți cremele până când sunt așezate în centru, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Așezați tigaia pe suprafața de lucru. Cremă rece în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți din apă; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Preîncălziți broilerul. Cerneți 2 lingurițe de zahăr brun deasupra fiecărei cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
SitaSita
9
Așezați vasele pe o foaie mică de copt. Se fierbe până când zahărul începe să se caramelizeze, foaia rotativă pentru rumenire uniformă, aproximativ 2 minute. Se răcește până se întărește toppingul, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Se ornează cu fructe de pădure rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista