Valentine Napoleons
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., Valentine Napoleons ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 381 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr suplimentar de cofetari, zahăr de cofetari, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Napoleoni, Napoleoni, și Napoleoni De Căpșuni.
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare foaie de patiserie la 1/8 in. grosime. Folosind un 3-1 / 2-in. tăietor de prăjituri în formă de inimă, decupați 12 Inimi.
Așezați pe foi de copt unsoare.
Se coace la 400 de euro timp de 8-11 minute sau până se rumenesc.
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute (amestecul va fi gros).
Într-un alt castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe. Bateți în zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi. Îndoiți în budincă.
Împărțiți inimile de foietaj în jumătate.
Așezați jumătățile inferioare pe farfurii de servire. Lingură 1/4 cană umplutură peste fiecare; se acoperă cu căpșuni și blaturi de patiserie.
Se presară cu zahăr de cofetărie.