Valentine Napoleons

Valentine Napoleons
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., Valentine Napoleons ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 381 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr suplimentar de cofetari, zahăr de cofetari, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Napoleoni, Napoleoni, și Napoleoni De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți fiecare foaie de patiserie la 1/8 in. grosime. Folosind un 3-1 / 2-in. tăietor de prăjituri în formă de inimă, decupați 12 Inimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
2
Așezați pe foi de copt unsoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se coace la 400 de euro timp de 8-11 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.
5
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Într-un alt castron mare, bateți smântâna până începe să se îngroașe. Bateți în zahărul cofetarilor până se formează vârfuri moi. Îndoiți în budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Împărțiți inimile de foietaj în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
8
Așezați jumătățile inferioare pe farfurii de servire. Lingură 1/4 cană umplutură peste fiecare; se acoperă cu căpșuni și blaturi de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
9
Se presară cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista