Vafe Ușoare
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Vafele ușoare ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 7 porții cu 671 calorii, 12g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, coajă de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Vafe Ușoare De Dimineață, Vafe rapide și ușoare, și Vafe Paleo ușoare-și Congelabile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc. Puneți un suport de sârmă pe o foaie de copt și introduceți-l în cuptor.
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mare pentru a aera și a rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați ouăle într-un castron mare și bateți până când tocmai s-au rupt.
Adăugați laptele, untul topit, vanilia și coaja, dacă folosiți, și bateți până se combină uniform.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină și amestecați cu o lingură sau o spatulă de cauciuc până când făina este doar încorporată și nu rămân dungi. (Aluatul poate avea câteva bulgări.)
Încălziți fierul de vafe la mediu conform instrucțiunilor producătorului. Odată încălzit, periați fierul de călcat cu ulei vegetal, umpleți-l cu aluat, închideți capacul și gătiți până când vafa se rumeneste (când aburul începe să se diminueze din fierul de vafe, puteți deschide blatul și puteți arunca o privire pentru coacere).
Transferați pe grătarul de pe foaia de copt din cuptor.Repetați cu aluatul rămas, perindând fierul cu ulei între fiecare vafă.
Serviți imediat cu sirop de arțar, sirop de caise sau sos de căpșuni (dacă utilizați).