Vafe Portobello cu sirop balsamic

Vafe Portobello cu sirop balsamic
Reteta Portobello Waffles with Balsamic Sirop se poate face in aproximativ 45 de minute. Pentru 1,36 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 394 de calorii, 9 g de proteine și 25 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de bacon, praf de copt, cimbru și ulei de canolan. Funcționează bine ca mic dejun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Waffles with Two-Berry Syrop, Balsamic Portobello Steaks și Eggnog Waffles with Scortison Syrop.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați oțetul și zahărul brun. Se aduce la fierbere; gătiți până când lichidul se reduce la 1/3 cană. Într-o tigaie mică, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați slănină și picuraturi într-un castron mic; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se adauga untul si branza de capra; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Într-o tigaie mare, căliți ciupercile în ulei până se înmoaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Pune 1/4 cană de ciuperci într-un robot de bucătărie. Se acopera si se proceseaza pana se toaca foarte fin. Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, cimbrul, piperul și sarea. Într-un alt bol, combinați ouăle, laptele, uleiul și ciupercile tocate; se adaugă la ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați ciupercile tăiate cuburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Coaceți într-un fier de vafe preîncălzit, conform instrucțiunilor producătorului, până devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se serveste cu unt de branza de capra si sirop balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista