Vafe de lămâie și nuc
Vafe de lămâie și nuc este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 467 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Un amestec de sare, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Scorțișoară Nuc Fig Vafe, Vafe De Nucă De Banane, și Vafe De Nucă De Banane.
Instrucțiuni
Echipament Special: un fier de vafe
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F.
Într-un castron mare cerne pentru a combina faina, praful de copt, 2 linguri de zahăr și sare. Într-un castron mic amestecati galbenusurile pana se omogenizeaza, apoi se adauga laptele, uleiul vegetal, extract de lamaie, si coaja de lamaie. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate.
Se toarnă ingredientele lichide și se amestecă ușor aluatul, cu o lingură de lemn, până se combină. Aveți grijă să nu amestecați prea mult. Puteți utiliza un bătător de mână sau un mixer de stand la viteză mică, dacă doriți.
Într-un castron foarte curat, bateți albușurile până se spumează.
Adăugați zahărul rămas și bateți până se formează vârfuri moi. Împingeți ușor albii în aluat.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană până la 1/2 cană de bătut într-un fier de vafe cu ulei, se presară cu nuci, apoi se închide fierul. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 5 minute, in functie de setarile fierului de vafe.
Transferați într-un platou de servire și păstrați la cald într-un cuptor scăzut. Repetați cu aluatul rămas.
Se servește cald cu sirop de arțar.