V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă
Această rețetă face 8 porții cu 542 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă fierte, gelatină, file de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Hawaiian șuncă și brânză Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face pastă de apă caldă, puneți apa pe foc, adăugați untură și aduceți la fierbere.
Se amestecă făina cernută cu sare.
Adăugați apă și untură în făină și amestecați până când pasta se îndepărtează de marginile bolului. Lucrați rapid în timp ce pasta este încă fierbinte.
Așezați la bord și frământați până se omogenizează.
Acoperiți carnea cu apă și adăugați pătrunjel și ierburi amestecate. Gatiti 30 de minute.
Scoateți carnea din stoc și reduceți stocul la 2 căni.
Adăugați gelatină și sherry în stoc și lăsați să se răcească. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Rulați produse de patiserie la o grosime de aproximativ 3/16 inci.
Tăiați în forme pentru a se potrivi laturilor, bazei și capetelor unui staniu dreptunghiular. Permiteți contracția de 1/2 inch în lungime și lățime. Linia părți de staniu în primul rând și apoi picătură în bucată tăiat pentru a se potrivi de bază și apăsați marginile împreună. Asigurați-vă că părțile laterale sunt suficient de lungi pentru a veni doar peste marginea de staniu. Umpleți carcasa de patiserie plasând un strat îngrijit de carne în partea de jos.
Așezați ouăle întregi în centrul mucegaiului și acoperiți cu restul de carne. Acoperiți cu produse de patiserie tăiate pentru a se potrivi deasupra și sertizați împreună folosind spatele unei linguri.
Periați cu spălarea ouălor și faceți trei găuri de abur în plăcintă. Gatiti timp de 1 ora si 20 de minute.
Îndepărtați plăcinta și, în timp ce este încă fierbinte, așezați o pâlnie în găuri și umpleți cu stocul - asigurându-vă că stocul este distribuit uniform. Permiteți stocului să se stabilească și să se completeze de mai multe ori. La frigider. Însoțiți cu salată verde și decorați cu pătrunjel.