V-12 plăcintă oală de legume ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 1596 calorii, 28G de proteine, și 104G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.03 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de dovlecei, cimbru, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este remarcabil. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul de canola și untul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Când untul se topește, adăugați morcovii, cartofii dulci, ciupercile albe, dovleceii și ardeii și amestecați pentru a acoperi. Gatiti pana cand ciupercile renunta la sucuri, condimentati cu sare si piper si prajiti la cuptor pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci Cu Buton Alb
Cartofi Dulci
Ulei De Canola
Ciuperci
Cartofi
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Ardei
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
3
Scoateți și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
4
În timp ce legumele se prăjesc, începeți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
5
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele, nucșoara, cimbru, tulpinile de pătrunjel și tulpinile de mentă într-o cratiță cu ecartament greu, necorozivă, la foc mediu. Într-o tigaie separată creați un roux gătind untul și făina timp de câteva minute, amestecând continuu, fără a se rumeni, până când emite o aromă de nucă, apoi scoateți-l de pe foc. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din el în roux, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Unt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Cimbru
Lapte
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Se ia de pe foc, se strecoară și se amestecă iaurtul și parmezanul. Condimentați, după gust, cu piper alb și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Piper Alb
Iaurt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Așezați o bucată de folie de plastic pe suprafață și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Întindeți aluatul de patiserie și, folosind un bol de cereale de dimensiuni adecvate sau un bol mic de amestecare ca șablon, tăiați 6 runde cu diametrul de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie
Cereale
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
9
Îndoiți legumele prăjite în sos și lingurați amestecul uniform în 6 boluri individuale rezistente la cuptor de 6 inci (bolurile pentru supă de ceapă sunt ideale pentru aceasta) și periați marginile bolurilor cu ou. Completați fiecare cu un cerc de patiserie, drapând crusta peste margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Legume
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Periați blaturile de patiserie cu spălarea ouălor și coaceți la 400 de grade F până devin aurii, aproximativ 12 până la 15 minute.