Ușor Italiană umplute scoici și chiftele
Reteta Easy Italian umplute scoici și chiftele este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12. Acest curs principal are 283 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ricotta umplută, ulei de măsline, roșii conservate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Ușor Italiană umplute scoici și chiftele, Scoici Umplute Italiene, și Brânză Italiană-Scoici Umplute.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până la translucid, aproximativ două minute. Se amestecă pasta de roșii, sosul de roșii, roșiile înăbușite, condimentele italiene, busuiocul, oregano, ciupercile și 2 căni de provolone. Gatiti pana cand branza s-a topit, amestecand ocazional. În timp ce sosul se gătește, așezați cojile congelate și chiftelele în fundul unui vas de sticlă de 9x13 inch.
Se toarnă sosul peste cochilii, apoi se presară pe restul de 2 căni de provolone. Acoperiți partea superioară a vasului cu folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pastele s-au gătit și brânza s-a topit, aproximativ 30 de minute.