Ușor Italiană umplute scoici și chiftele

Ușor Italiană umplute scoici și chiftele
Reteta Easy Italian umplute scoici și chiftele este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un minunat fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 12. Acest curs principal are 283 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ricotta umplută, ulei de măsline, roșii conservate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Ușor Italiană umplute scoici și chiftele, Scoici Umplute Italiene, și Brânză Italiană-Scoici Umplute.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până la translucid, aproximativ două minute. Se amestecă pasta de roșii, sosul de roșii, roșiile înăbușite, condimentele italiene, busuiocul, oregano, ciupercile și 2 căni de provolone. Gatiti pana cand branza s-a topit, amestecand ocazional. În timp ce sosul se gătește, așezați cojile congelate și chiftelele în fundul unui vas de sticlă de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
ProvoloneProvolone
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se toarnă sosul peste cochilii, apoi se presară pe restul de 2 căni de provolone. Acoperiți partea superioară a vasului cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pastele s-au gătit și brânza s-a topit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate15
Revista