Usturoi Verde De Muștar
Usturoiul verde de muștar este un fără gluten și vegan farfurie. O porție conține 223 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 36 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, oțet de vin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, și Paste cu verdeturi usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă, condimentată cu 1/2 linguriță. sare, la fierbere. Între timp, umpleți o chiuvetă sau un castron cu apă rece.
Se fierbe verdele de muștar până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Scurgeți bine în strecurătoare și apăsați pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil. Pune deoparte.
Încălziți usturoiul și uleiul împreună într-o tigaie medie la foc mediu până când usturoiul este auriu și parfumat, 5 până la 7 minute. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera chipsurile de usturoi pe o farfurie.
Ridicați căldura la mare și adăugați rapid zahăr, rămânând 1/2 linguriță. sare și oțet. Gatiti pana se dizolva zaharul, aproximativ 3 minute.
Adăugați verdeață de muștar rezervată și amestecați pentru a acoperi. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului a disparut, aproximativ 3 minute.
Serviți verdele peste grâu și presărați cu chipsuri de usturoi.