Usturoi Rozmarin Piure De Cartofi
Piureul de cartofi cu rozmarin de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 142 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 52 de cenți pe porție. Un amestec de unt, rozmarin, sare și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, Usturoi-Rozmarin Piure De Cartofi, și Cartofi Piure De Rozmarin-Usturoi.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și usturoiul într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Gatiti la foc mediu-mare timp de 15 pana la 20 de minute sau pana cand cartofii sunt fragede; scurgere.
Întoarceți cartofii și usturoiul în cratiță. Bateți cu mixerul de mână până se combină.
Adăugați brânza, untul și rozmarinul; bate până se omogenizează. Bateți treptat în laptele evaporat până devine pufos. Se condimentează cu sare și piper.