Usturoi Prăjit-Parmezan Piure De Cartofi
Cartofi prăjiți de usturoi-parmezan este un fără gluten garnitură. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 300 de calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, cartofi, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Usturoi prăjit și piure de parmezan, Parmezan Usturoi Piure De Cartofi, și Piure De Cartofi Roșii Cu Usturoi Și Parmezan.
Instrucțiuni
Tăiați capetele ascuțite ale bulbilor de usturoi; așezați usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu ulei. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește la atingere. Strângeți pulpa din căței de usturoi; pus deoparte.
Aduceți cartofi, 1 linguriță de sare și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez; se fierbe 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie.
Se pasează cartofii sau se presează printr-un ricer; se amestecă usturoiul, rămânând 1 linguriță de sare, frișcă și următoarele 4 ingrediente până se omogenizează.