Usturoi prăjit cu rozmarin
Usturoiul prăjit cu rozmarin ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 82 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 26%. Încercați Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki, Supă De Usturoi Prăjită Cu Cartofi Prăjiți Cu Rozmarin, și Miel prăjit lent, rozmarin și plăcintă cu usturoi prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți usturoiul și puneți cuișoarele într - o tigaie lată de 6 până la 8 inci.
Adăugați ulei, oțet balsamic, vin și rozmarin; se amestecă.
Acoperiți și coaceți într-un cuptor de 400 de minute 25. Descoperiți și continuați să coaceți până când usturoiul este auriu ușor și moale la atingere, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Adăugați sare și piper după gust.
Se servește fierbinte, cald sau la temperatura camerei.