Usturoi Fasole Verde
Fasolea verde cu usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, măsline kalamatan, fasole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi Fasole Verde, Usturoi Fasole Verde, și Usturoi verde și fasole de ceară.
Instrucțiuni
Așezați fasolea în 1 inch de apă în tigaie cu sos de 2 litri.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 6-8 minute sau până când clare-licitație; scurgere.
Încălziți untul, oregano, usturoiul și sarea în aceeași cratiță la foc mediu 1 până la 2 minute.
Adăugați fasole și măsline; aruncați pentru a acoperi.