Upsidedown Berry Crostada
Upsidedown Berry Crostadan este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 567 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime per portie. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, amidon de porumb, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Turcia Upsidedown Caserola, Ananas-Nucă De Cocos Upsidedown Tort, și Tort De Banane Cu Alune.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta, combinați făina, zahărul, coaja de lămâie și sarea într-un robot de bucătărie și pulsul pentru a se amesteca.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați apa cu gheață, 1 lingură la un moment dat și pulsați până se formează aglomerări umede. Adunați aluatul într-o bilă, apoi aplatizați-l într-un disc. Înfășurați aluatul în plastic și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Amestecați fructele de pădure, sucul de lămâie, zahărul și amidonul de porumb într-un vas de copt rotund cu diametrul de 10 inci.
Rotiți crusta într-un cerc cu diametrul de 14 inci.
Așezați crusta peste fructe de pădure în vasul de copt. Îndoiți crusta peste ea însăși până se potrivește chiar în interiorul vasului de copt.
Tăiați o fantă de 2 inci în centrul aluatului.
Coaceți până când crusta este aurie și fructele de pădure sunt bulbucate, aproximativ 40 de minute.
Între timp, bateți împreună mascarpone, smântână grea și miere. Acoperiți și rezervați la frigider până când este gata de servit.
Pentru a servi, scoateți crostada în feluri de mâncare și acoperiți cu mascarpone biciuit.