Unt de miere de scorțișoară - cadouri într-un borcan

Unt de miere de scorțișoară - cadouri într-un borcan
Scorțișoară miere unt-cadouri într-un borcan este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 105 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, scorțișoară, borcane de conserve cu jumătate de halbă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 50562 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Unt De Miere De Scorțișoară, Unt De Miere De Scorțișoară, și Unt De Miere De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele în castron. Folosind atașamentul de măturică pe amestecul mixerului până când este neted și cremos, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a turna amestecul într-o pungă mare de patiserie (sau pungă Ziploc. (sfat: puneți punga într-un pahar înalt pentru sprijin sau puneți pe cineva să țină punga în timp ce turnați) Păstrați la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Serviți temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista