Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Untul de mere cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 445 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, scorțișoară, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt De Mere Cu Aragaz Lent, Unt De Mere Cu Aragaz Lent, și Unt De Mere Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Combinați merele și cidrul de mere, sucul sau apa într-o oală mare, cu fundul greu. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când merele sunt suficient de moi pentru a se rupe cu o lingură, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți oala de pe foc și curățați merele cu un blender de imersie. (Alternativ, acest lucru se poate face în loturi într-un blender sau robot de bucătărie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați sosul de mere într-un aragaz lent și amestecați zahărul brun, zahărul granulat, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara. Gatiti la foc mic timp de opt ore, pana cand untul este suficient de gros pentru a-si mentine forma atunci cand este lingurat pe o farfurie racita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Pentru a păstra untul de mere, puneți untul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capacele și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
5
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 20 de minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte. Untul de mere conservat se va păstra într-un loc răcoros și întunecat timp de până la șase luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Alternativ, dați untul la frigider până la două luni.