Unt De Mere Cu Aragaz Lent
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Untul de mere cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 445 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, scorțișoară, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt De Mere Cu Aragaz Lent, Unt De Mere Cu Aragaz Lent, și Unt De Mere Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Combinați merele și cidrul de mere, sucul sau apa într-o oală mare, cu fundul greu. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când merele sunt suficient de moi pentru a se rupe cu o lingură, aproximativ 30 de minute.
Scoateți oala de pe foc și curățați merele cu un blender de imersie. (Alternativ, acest lucru se poate face în loturi într-un blender sau robot de bucătărie.)
Transferați sosul de mere într-un aragaz lent și amestecați zahărul brun, zahărul granulat, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara. Gatiti la foc mic timp de opt ore, pana cand untul este suficient de gros pentru a-si mentine forma atunci cand este lingurat pe o farfurie racita.
Pentru a păstra untul de mere, puneți untul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capacele și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 20 de minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte. Untul de mere conservat se va păstra într-un loc răcoros și întunecat timp de până la șase luni.
Alternativ, dați untul la frigider până la două luni.