Unt De Mere
Untul de mere este un fără gluten și vegan condiment. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 39 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 64. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, ienibahar măcinat, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele în aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore sau până când merele sunt foarte fragede.
Mash mere cu masher de cartofi sau furculiță mare.
Gatiti neacoperit la foc mic 1-2 ore, amestecand ocazional, pana cand amestecul este foarte gros. Se răcește aproximativ 2 ore.
Puneți untul de mere în recipient. Acoperiți și păstrați la frigider până la 3 săptămâni.