Unt de banane cu condimente de plăcintă cu dovleac

Untul de banane cu condiment de plăcintă cu dovleac este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 60. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă este plăcută de 687 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de banane, pectină obișnuită de fructe sub formă de pudră, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine Cu Banane Cu Condimente De Dovleac, Briose Cu Condimente De Dovleac Cu Banane, și Clatite Cu Condimente De Dovleac Cu Unt De Dovleac.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați untul, pregătiți borcanele și capacele: așezați șase borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Puneți bine bananele cu un tocător de cartofi sau într-un robot de bucătărie sau blender. Măsurați exact patru căni de piure de fructe și transferați-l într-o cratiță medie cu fund greu.
Adăugați sucul de lămâie, pectina și untul și amestecați pentru a combina. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare, amestecând continuu.
Se amestecă zahărul și condimentele de plăcintă cu dovleac dintr-o dată. Întoarceți amestecul la fierbere și fierbeți tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și lăsați-l să se răcească câteva minute. Îndepărtați orice spumă de pe suprafața untului cu o lingură de metal rece.
Puneți untul fierbinte în borcane sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capace și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.