Toastul francez cu unt de arahide și jeleu este un mic dejun American. Această rețetă face 6 porții cu 485 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 273 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită pâine, lapte, ouă și jeleu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză unt de arahide și jeleu, Unt de arahide și jeleu pâine prăjită franceză, și Pâine Prăjită Franceză Cu Unt De Arahide Și Jeleu.
Instrucțiuni
1
Întindeți untul de arahide pe șase felii de pâine; întindeți jeleu pe șase felii de pâine. Puneți o felie din fiecare împreună pentru a forma sandvișuri. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele și sarea. Înmuiați ambele părți ale sandvișurilor în amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
1-1/2 Căni De Bere
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu. Gatiti sandvisurile timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.