Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri

Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri
Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri necesită aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 30 de porții cu 139 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr brun, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri, Unt De Arahide & Jeleu Degetul Mare Cookie-Uri, și Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți untul, untul de arahide, zahărul alb, zahărul brun și vanilia împreună într-un bol separat cu un mixer electric până când este ușor și pufos, 1 până la 2 minute. Răzuiți părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
BolBol
3
Adăugați oul în amestecul de unt și bateți la viteză medie până se amestecă. Racla partea de castron în jos din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți amestecul de făină în amestecul de unt la viteză mică până când tocmai se amestecă. Răzuiți vasul și amestecați încă câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Scoateți aluatul în 2 bile de dimensiuni de lingură și aranjați pe o foaie de copt. Acoperiți foaia de copt și refrigerați cel puțin 4 ore (peste noapte este ideal).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament și aranjați bile de prăjituri deasupra hârtiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până când sunt fierte parțial, 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți gemul de zmeură într-un bol și amestecați până la consistența siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Apăsați un capac de sticlă de sodă în centrul fiecărui cookie până când marginile cookie-urilor se umflă și încep să crape, făcând o indentare. Umpleți fiecare indentare cu aproximativ 1 linguriță de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
GemGem
10
Coaceți prăjiturile până când marginile se rumenesc ușor, cu 7 minute mai mult. Răciți cookie-urile complet pe foaia de copt înainte de a le transfera pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 50 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista