Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri
Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri necesită aproximativ 4 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 30 de porții cu 139 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr brun, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri, Unt De Arahide & Jeleu Degetul Mare Cookie-Uri, și Unt de arahide și jeleu degetul mare Cookie-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si sarea impreuna intr-un bol.
Bateți untul, untul de arahide, zahărul alb, zahărul brun și vanilia împreună într-un bol separat cu un mixer electric până când este ușor și pufos, 1 până la 2 minute. Răzuiți părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați oul în amestecul de unt și bateți la viteză medie până se amestecă. Racla partea de castron în jos din nou.
Bateți amestecul de făină în amestecul de unt la viteză mică până când tocmai se amestecă. Răzuiți vasul și amestecați încă câteva secunde.
Scoateți aluatul în 2 bile de dimensiuni de lingură și aranjați pe o foaie de copt. Acoperiți foaia de copt și refrigerați cel puțin 4 ore (peste noapte este ideal).
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament și aranjați bile de prăjituri deasupra hârtiei.
Coaceți prăjiturile în cuptorul preîncălzit până când sunt fierte parțial, 11 minute.
Puneți gemul de zmeură într-un bol și amestecați până la consistența siropului.
Apăsați un capac de sticlă de sodă în centrul fiecărui cookie până când marginile cookie-urilor se umflă și încep să crape, făcând o indentare. Umpleți fiecare indentare cu aproximativ 1 linguriță de gem.
Coaceți prăjiturile până când marginile se rumenesc ușor, cu 7 minute mai mult. Răciți cookie-urile complet pe foaia de copt înainte de a le transfera pe un suport de sârmă.