Unt De Arahide-Pătrate Cu Brânză De Ciocolată

Unt De Arahide-Pătrate Cu Brânză De Ciocolată
Pătratele de brânză cu unt de arahide-ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de lapte, cremă de brânză, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Ciocolata Unt De Arahide Cupa Cheesecake Pătrate # HolidayFoodParty, Pătrate Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Pătrate Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Combinați făina și zahărul brun; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Tăiați în bucăți mici de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făină grosieră. Apăsați amestecul ferm în partea de jos a unei tigaie pătrat de 8 inch acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți la 350 timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Așezați toppingul de fudge într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la 1 minut sau până când se încălzește bine, amestecând după 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Bateți crema de brânză la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați oul și următoarele 3 ingrediente, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
9
Se toarnă aluatul peste crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10
Stropiți fudge topping peste aluat. Folosind vârful unui cuțit, rotiți fudge în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista