Unt De Arahide-Pătrate Cu Brânză De Ciocolată
Pătratele de brânză cu unt de arahide-ciocolată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de lapte, cremă de brânză, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Ciocolata Unt De Arahide Cupa Cheesecake Pătrate # HolidayFoodParty, Pătrate Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată, și Pătrate Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați făina și zahărul brun; se amestecă bine.
Tăiați în bucăți mici de unt cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făină grosieră. Apăsați amestecul ferm în partea de jos a unei tigaie pătrat de 8 inch acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 8 minute.
Așezați toppingul de fudge într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la 1 minut sau până când se încălzește bine, amestecând după 30 de secunde.
Bateți crema de brânză la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați oul și următoarele 3 ingrediente, bătând bine.
Se toarnă aluatul peste crusta pregătită.
Stropiți fudge topping peste aluat. Folosind vârful unui cuțit, rotiți fudge în aluat.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când este setat.
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe grătar.