Unt De Arahide Ice Pops

Unt De Arahide Ice Pops
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 368 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1600 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați banane, miere, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Unt De Arahide Cookie Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti bazele de gheață cu unt de arahide, combinați iaurtul și laptele într-un blender și pulsați până se omogenizează. Utilizați cea mai mică setare pentru a amesteca continuu amestecul și adăugați ușor untul de arahide cu lingura și apoi curgeți în miere (dacă utilizați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați baza ice pop într-un bol mare de amestecare și curățați ulciorul și repetați procesul pentru baza de vârtej de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Pentru a pregăti gheața, umpleți fiecare matriță aproximativ 2/3 cu baza de gheață cu unt de arahide. Adăugați ușor baza de vârtej de fructe de pădure până când matrița este aproape, dar nu destul de plină. Amintiți-vă că bățul mânerului ice pop va prelua o parte din volum, iar lichidele se vor extinde ușor în timpul înghețării. Folosiți vârful unei linguri sau cuțit de unt pentru a învârti ușor conținutul fiecărei cavități, răzuind ușor pereții interiori ai matriței pentru a crea un efect marmorat sau învârtit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
4
Congelați cel puțin patru ore sau până când este ferm. Pentru a desface, rulați în afara mucegaiului sub apă caldă și apoi trageți ușor mânerul. Bucurați-vă imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista