Unt De Arahide Ice Pops
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 368 calorii, 16g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1600 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Mergeți la magazin și ridicați banane, miere, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Înghețată Dublă Cu Unt De Arahide, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Unt De Arahide Cookie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti bazele de gheață cu unt de arahide, combinați iaurtul și laptele într-un blender și pulsați până se omogenizează. Utilizați cea mai mică setare pentru a amesteca continuu amestecul și adăugați ușor untul de arahide cu lingura și apoi curgeți în miere (dacă utilizați).
Transferați baza ice pop într-un bol mare de amestecare și curățați ulciorul și repetați procesul pentru baza de vârtej de fructe de pădure.
Pentru a pregăti gheața, umpleți fiecare matriță aproximativ 2/3 cu baza de gheață cu unt de arahide. Adăugați ușor baza de vârtej de fructe de pădure până când matrița este aproape, dar nu destul de plină. Amintiți-vă că bățul mânerului ice pop va prelua o parte din volum, iar lichidele se vor extinde ușor în timpul înghețării. Folosiți vârful unei linguri sau cuțit de unt pentru a învârti ușor conținutul fiecărei cavități, răzuind ușor pereții interiori ai matriței pentru a crea un efect marmorat sau învârtit.
Congelați cel puțin patru ore sau până când este ferm. Pentru a desface, rulați în afara mucegaiului sub apă caldă și apoi trageți ușor mânerul. Bucurați-vă imediat.