Unt De Arahide Butterfinger Brownies

Unt De Arahide Butterfinger Brownies
Rețeta de unt de arahide Brownies Butterfinger ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 485 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, praf de copt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Palatul pretențios are 2423 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Unt De Arahide Butterfinger Blondies, Unt De Arahide Butterfinger Cookie-Uri, și Butterfinger Unt De Arahide Ciocolată Bucată Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. și tapetați un vas de copt de 8 de 11 inci cu hârtie pergament pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți untul într-un vas mare de amestecare și cuptorul cu microunde până se topește parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Adăugați zahăr și ulei, amestecați până se combină bine. Se amestecă ouăle și vanilia amestecând până se combină, apoi se adaugă făina, pudra de cacao, sarea, praful de copt, chipsurile de ciocolată și degetul de unt zdrobit. Se amestecă până se combină și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Butterfinger Candy BarButterfinger Candy Bar
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Transferați aluatul în vasul de copt pregătit, răspândind uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Stropiți untul de arahide topit peste aluat și luați cuțitul pentru a învârti untul de arahide pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se coace 35-40 de minute, până se coace.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți și lăsați să se răcească complet, aproximativ o oră. Ridicați pergamentul și brownies-urile din tigaie și tăiați-le în pătrate pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista