Unt De Arahide-Bile De Biscuiți Cu Banane

Unt De Arahide-Bile De Biscuiți Cu Banane
Dacă 53 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., bilele de Cookie-uri cu unt de arahide-banane ar putea fi un excelent fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă pentru a încerca. O porție conține 281 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați Plantatoare cocktail peanuts, Baker ' s semi-sweet chocolate, cookie-uri sandwich cu unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Unt De Arahide-Bile De Biscuiți Cu Banane, Bile De Aluat Pentru Biscuiți Cu Unt De Arahide, și Bile De Aluat Pentru Biscuiți Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă crema de brânză, firimiturile de prăjituri și bananele până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite1/2 Cană Prăjituri Oreo Zdrobite
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
2
Formați în bile de 48 (1 inch). Scufundați în ciocolată; așezați într-un singur strat într-o tigaie căptușită cu hârtie cerată superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Dați la frigider 1 oră sau până când este ferm.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista