Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 1 și costă $19.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 298g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 2525 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Dacă aveți șalotă, mărar, stoc de carne de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Umăr de miel fiert cu legume de primăvară, ierburi verzi și vin alb, Usturoi-umăr De Porc frecat cu legume de primăvară, și Umăr De Miel Fiert Cu Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un castron mic, amestecați brânza de capră cu frunzele de țelină, maghiran și rozmarin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Brânză De Capră
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați umărul de vițel pe o suprafață de lucru, dezosată cu fața în sus și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Întindeți amestecul de brânză de capră peste carne, apoi rulați-l și legați la intervale de 1 inch cu șnur de bucătărie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză De Capră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
5
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Adăugați friptura de vițel și gătiți la foc moderat, întorcându-se, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
Transferați vițelul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în tigaie și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați vinul și fierbeți până la sirop, aproximativ 10 minute. Întoarceți friptura de vițel în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați bulionul de vită, frunza de dafin și usturoiul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Acoperiți caserola și fierbeți vițelul la cuptor până se înmoaie timp de 2 1/2 până la 3 ore, întorcându-se o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Transferați vițelul pe o placă de sculptură și acoperiți ușor cu folie. Strecurați lichidul de gătit într-o cratiță și lingurați grăsimea. Se fierbe lichidul până se reduce la 2 căni, aproximativ 15 minute. Se amestecă pătrunjelul, tarhonul și mărarul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați
13
Scoateți șirurile din friptură și feliați-le cu grosimea de 3/4 inch.
14
Se servește cu jus și legumele de primăvară cu ceapă murată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)