Umăr de vițel fiert cu Gremolata și salată de roșii-măsline
Umăr de vițel fiert cu Gremolatan și salată de roșii-măsline ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 635 calorii, 84G de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, rozmarin, friptură de umăr De Vițel dezosată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt UMĂR DE PORC FIERT CU ROȘII ȘI MĂSLINE, Vițel fiert cu Gremolata, și Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați vițelul pe suprafața de lucru; deschis plat ca cartea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
3
Presărați suprafața superioară uniform cu sare grosieră, piper negru proaspăt măcinat și condimente gremolata rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Grosieră
Condimente
4
Rulează vițel. Legați cu șnur de bucătărie la fiecare 1 1/2 inci pentru a menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
5
Se presară în afara fripturii cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați vițelul pe suprafața de lucru; deschis plat ca cartea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
3
Presărați suprafața superioară uniform cu sare grosieră, piper negru proaspăt măcinat și condimente gremolata rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare Grosieră
Condimente
4
Rulează vițel. Legați cu șnur de bucătărie la fiecare 1 1/2 inci pentru a menține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
5
Se presară în afara fripturii cu sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare rezistentă la cuptor, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se adaugă vițel și se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se cu 2 linguri de lemn, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
8
Transferați vițelul pe o foaie mică de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Reduceți căldura la mediu.
10
Adăugați 1 lingură de ulei rămas în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se adauga ceapa, morcovii si telina; saut pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
12
Adăugați vin; se fierbe 3 minute, răzuind bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
13
Adăugați bulion, roșii, usturoi și rozmarin. Întoarceți sosul la fierbere. Întoarceți vițelul în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Tomate
Usturoi
Bulion
Sos
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Presărați măsline în jurul vițelului. Capac; transfer la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Se fierbe vițelul până când este foarte fraged, întorcându-se cu linguri de lemn la fiecare 30 până la 40 de minute, aproximativ 2 1/2 ore în total. Carne de vită rece, neacoperită, în sos în oală, 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
16
Îndepărtați orice grăsime de pe suprafața sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
17
Transferați vițelul pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
18
Tăiați vițelul transversal în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci, îndepărtând sfoara. Suprapuneți feliile de vițel în vas de copt din sticlă de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
19
Reîncălziți sosul în oală la foc mic. Îndepărtați orice grăsime suplimentară de pe suprafață. Se fierbe sosul până se reduce la 4 căni, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
20
Transferați 1 cană de solide din sos (fără măsline) în blender și piure. Întoarceți piureul în sos. Condimentează sosul cu sare grosieră și piper. Sos de lingură peste vițel. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți vasul cu folie și răciți. Reîncălziți, acoperit, în cuptorul de 350 F de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Măsline
Sos
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Folie De Aluminiu
Cuptor
21
Presărați vițel cu 1/4 cană gremolata rezervată și serviți.