Umăr de porc fiert cu soia și Cola
Umărul de porc fiert cu soia și Cola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 213 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, oțet de orez, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cola, puteți urma acest fel principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Umăr De Porc Fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Presărați carnea de porc uniform cu sare.
Adăugați carne de porc în tigaie; saut timp de 8 minute, întorcându-se spre maro toate părțile.
Adăugați ghimbir și usturoi; saut timp de 1 minut, amestecând constant. Se amestecă cola și următoarele 3 ingrediente (prin sos de soia); aduceți la fierbere. Întoarceți carnea de porc în tigaie; acoperi.
Coaceți la 300 timp de 1 oră și 50 de minute sau până se înmoaie, întorcându-se ocazional.
Scoateți carnea de porc din tigaie și lăsați să stea 10 minute. Tăiați carnea de porc cu 2 furculițe. Grăsime degresată din lichidul de gătit.
Puneți tigaia la foc mediu-mare; aduceți lichidul de gătit la fierbere. Gatiti 15 minute sau pana se reduce la aproximativ 2 cani, amestecand ocazional.
Combinați carnea de porc și sosul de 3/4 cană într-un castron; aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu ceapă verde.
Serviți carnea de porc cu restul de 1 1/4 căni de sos.