Umăr De Porc Fiert Cu Miere-Soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați umărul de porc fiert cu miere-soia. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 396 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Umăr de porc glazurat cu miere cu praz fiert, Umăr De Porc Fiert, și Umăr De Porc Fiert.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, mierea, sosul de chili-usturoi și ghimbirul până se combină bine.
Așezați umărul de porc în aragazul lent, turnați sosul peste carne și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea de porc este fragedă, 7 până la 8 ore.
Folosind o lingură cu fante, transferați carnea într-un castron mare.
Scoateți 1/2 cană de sos într-un castron mic și amestecați amidonul de porumb.
Bateți amestecul de amidon de porumb înapoi în aragazul lent și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până se îngroașă, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă peste carne.
Serviți cu orez, dacă doriți.