Umăr de miel fiert cu legume de primăvară, ierburi verzi și vin alb
Umăr de miel fiert cu legume de primăvară, ierburi verzi și vin alb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 260 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de umăr de miel, piper, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Umăr de vițel fiert cu legume de primăvară, Umăr De Miel Fiert Cu Legume Rădăcinoase, și Cotlet de umăr de miel fiert cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Puneți amestecul de ceapă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați jumătate de miel în tigaie; sotati 4 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se scoate din tigaie; se adaugă la amestecul de ceapă. Repetați procedura cu mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți amestecul de miel în tigaie; adăugați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miel
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Combinați oregano, pătrunjel și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
8
Adăugați jumătate din amestecul de plante în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați cartofi, napi și morcovi în tigaie. Acoperiți și gătiți 40 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Nap
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați sparanghel; gatiti 5 minute sau pana cand sparanghelul este fraged. Se amestecă amestecul de plante rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
11
Notă de vin: acest umăr suculent de miel înconjurat de legume rădăcinoase prăjite este fantastic cu un pinot Noir pământesc. Încercați unul bogat și plin de corp pentru a reflecta bogăția mielului. Talley Pinot Noir 2006 din Valea Arroyo Grande din California (3 dolari