Umplutură de pâine de porumb cu șuncă, castane și salvie

Umplutură de pâine de porumb cu șuncă, castane și salvie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de pâine de porumb cu șuncă, castane și salvie. O porție conține 209 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, pâine de porumb măcinată cu piatră, castane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură de salvie și pâine de porumb, Zară Cornbread și salvie umplutura, și Umplutură de mere și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. sfărâmați grosolan pâinea de porumb pe o foaie mare de copt cu margini. Prajiti la cuptor pana se usuca usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Scoateți din cuptor. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci cu unt. Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se adauga sunca taiata cubulete si saut pana se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
5
Transferați șunca într-un castron mare. Topiți 4 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Adăugați ceapă, țelină și salvie; acoperiți și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Transferați amestecul de legume în castron cu șuncă. Se amestecă castane, pătrunjel, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. (Amestecul de pâine prăjită și șuncă poate fi preparat cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați pâinea de porumb la temperatura camerei. Se răcește ușor amestecul de șuncă, apoi se acoperă și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Se amestecă pâinea de porumb mărunțită în amestecul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
9
Bateți 1 1/2 căni de bulion de pui și ouă într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
10
Se amestecă în umplutură, adăugând mai mult bulion de pui cu linguri dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
11
Transferați umplutura în vasul de copt pregătit. Punctați cu restul de 1 lingură de unt. Pulverizați foaia de folie pe 1 parte cu spray antiaderent. Acoperiți umplutura de porumb cu folie, pulverizată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
12
Coaceți umplutura 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul începe să se rumenească, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista