Umplutură De Pâine
Umplutura de pâine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 174 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de salvie frecat, cimbru, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Pâine Sandwich De Curcan (Aka Pâine De Umplutură), Umplutura De Pâine, și Umplutură De Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuburile de pâine într-un strat pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până la prăjit; puneți într-un castron. Topiți margarina într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați țelină și ceapă; sotati 10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă în apă și următoarele 5 ingrediente (apă prin bulion).
Adăugați cuburi de pâine, aruncând pentru a acoperi; lingură într-o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit. Acoperiți; coaceți la 375 timp de 30 de minute.