Umplutură De Pâine
Umplutura de pâine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de cimbru, salvie măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pâine Sandwich De Curcan (Alias Pâine De Umplutură), Pâine De Umplutură, și Umplutură Cu Trei Pâini.
Instrucțiuni
Topiți untul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu-mare. Gatiti telina si ceapa in unt 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Scoateți cuptorul olandez de pe foc.
Aruncați ușor amestecul de țelină și ingredientele rămase, folosind lingura, până când cuburile de pâine sunt acoperite uniform.
Utilizați pentru a umple un curcan de 10 până la 12 kilograme. Sau pentru a coace umplutura separat, ungeți caserola de 3 litri sau vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci.
Așezați umplutura în caserolă sau vas de copt. Acoperiți cu capac sau folie de aluminiu și coaceți la 163° timp de 30 de minute; descoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult.