Umplutură De Plăcintă Cu Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mere. Această rețetă servește 40 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de suc de lămâie îmbuteliat, mere tartă, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Umplutură Ușoară De Plăcintă Cu Mere De Casă, Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, și Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați merele cu suc de lămâie; deoparte. Într-un cuptor olandez la foc mediu, combinați zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara, sarea și nucșoara.
Adăugați apă; aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 2 minute, amestecând constant.
Adăugați mere; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când merele sunt fragede, aproximativ 6-8 minute. Se răcește timp de 30 de minute.
Puneți în recipiente de congelare, lăsând 1/2-in. headspace. Se răcește la temperatura camerei nu mai mult de 1-1/2 ore. Sigilați și înghețați; depozitați până la 12 luni.