Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de orez sălbatic. Această rețetă servește 10 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 238 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de unt, amestec de orez, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Umplutură De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
1
Scoateți ficatul din măruntaie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
2
Puneți măruntaiele și apa într-o cratiță. Acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Într-o tigaie mică, sotati telina si ceapa in unt; se adaugă la orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Ceapă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scurgeți și tăiați măruntaiele. Se amestecă umplutura, bulionul și măruntaiele în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Bulion
Orez
5
Lingura într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 25-30 minute sau până se încălzește.