Umplutură De Orez Sălbatic

Umplutură De Orez Sălbatic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de orez sălbatic. Această rețetă servește 10 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 238 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de unt, amestec de orez, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Curcan sălbatic cu orez sălbatic și umplutură de cireșe, Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice, și Umplutură De Orez Sălbatic.

Instrucțiuni

1
Scoateți ficatul din măruntaie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FicatFicat
2
Puneți măruntaiele și apa într-o cratiță. Acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Într-o tigaie mică, sotati telina si ceapa in unt; se adaugă la orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți și tăiați măruntaiele. Se amestecă umplutura, bulionul și măruntaiele în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
BulionBulion
OrezOrez
5
Lingura într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 25-30 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista