Umplutură de orez cu ciuperci
Umplutura de orez cu ciuperci este o fără gluten rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 123 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachet de ciuperci porcini, parmezan, nuci de pin și ceapă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Orez sălbatic și umplutură de ciuperci, Umplutură de orez sălbatic cu mere și ciuperci, și Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Ulei un non-stick 12 găuri bun staniu și găuri de linie cu două benzi de copt pergament, pentru a forma o cruce.
Puneți ciupercile într-un castron și turnați peste bulionul de legume fierbinte. Se lasă 20 de minute, apoi se strecoară, se rezervă bulionul și se toacă ciupercile, dacă sunt mari.
Încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați ceapa și prăjiți 5 minute până se înmoaie.
Adăugați nucile de pin și prăjiți până se prăjesc ușor.
Adăugați usturoiul, orezul și gătiți timp de 2 minute.
Sfat în vin, lăsați-l să baloneze, apoi adăugați bulionul rezervat, ciupercile și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute, până când orezul este doar gătit.
Se ia de pe foc și se răcește, apoi se amestecă oul, busuiocul, piperul și sarea, dacă se folosește.
Umpleți conservele cu umplutură, presărați parmezan.
Coaceți timp de 20-25 de minute, până devin aurii deasupra. Se răcește în cutii sau timp de 5 minute dacă se servește imediat.
Scoateți trăgând în sus crucile de pergament. Faceți până la două zile înainte. Reîncălziți pe o foaie de copt unsă, la 200C/ventilator 180C/gaz 6 timp de 10 minute.