Umplutură de orez cu ciuperci

Umplutură de orez cu ciuperci
Umplutura de orez cu ciuperci este o fără gluten rețetă cu 12 porții. Această garnitură are 123 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachet de ciuperci porcini, parmezan, nuci de pin și ceapă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Orez sălbatic și umplutură de ciuperci, Umplutură de orez sălbatic cu mere și ciuperci, și Orez sălbatic cu aragaz lent și umplutură de ciuperci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ulei un non-stick 12 găuri bun staniu și găuri de linie cu două benzi de copt pergament, pentru a forma o cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Puneți ciupercile într-un castron și turnați peste bulionul de legume fierbinte. Se lasă 20 de minute, apoi se strecoară, se rezervă bulionul și se toacă ciupercile, dacă sunt mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați ceapa și prăjiți 5 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați nucile de pin și prăjiți până se prăjesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6
Adăugați usturoiul, orezul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Sfat în vin, lăsați-l să baloneze, apoi adăugați bulionul rezervat, ciupercile și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute, până când orezul este doar gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Se ia de pe foc și se răcește, apoi se amestecă oul, busuiocul, piperul și sarea, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Umpleți conservele cu umplutură, presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
10
Coaceți timp de 20-25 de minute, până devin aurii deasupra. Se răcește în cutii sau timp de 5 minute dacă se servește imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Scoateți trăgând în sus crucile de pergament. Faceți până la două zile înainte. Reîncălziți pe o foaie de copt unsă, la 200C/ventilator 180C/gaz 6 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista