Umplutură De Ciuperci Sălbatice

Umplutură De Ciuperci Sălbatice
Umplutura de ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 198 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 1,97 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ouă, unt, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură De Ciuperci Sălbatice, Umplutură De Ciuperci Sălbatice, și Umplutură de castane și ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile porcini în 2 căni de apă fierbinte până când ciupercile sunt moi, aproximativ 30 de minute. Rezervați lichidul de înmuiere și tocați ciupercile grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Aranjați cuburile de pâine pe foile de copt într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți până la început să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Întindeți alunele într-un singur strat pe o foaie de copt. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu. Gatiti prazul, ceapa si ciupercile crimini si shiitake in unt pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Se amestecă în țelină și ciuperci porcini și se gătește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
7
Transferați într-un castron mare și amestecați cu cuburi de pâine prăjită și nuci. Condimentează cu pătrunjel, cimbru, salvie, sare și piper. Se amestecă ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Combinați bulionul și 3/4 cană porcini rezervată lichid de înmuiere; adăugați doar suficient amestec de bulion la umplutură pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
9
Transferați umplutura într-un vas de copt cu unt de 10x15 inch. Se acoperă cu folie cu unt și se coace în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți până când partea de sus este crocantă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate22
Revista