Umplutură De Ciuperci Sălbatice

Umplutură De Ciuperci Sălbatice
Umplutura de ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 198 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 1,97 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți ouă, unt, șobolani și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Umplutură De Ciuperci Sălbatice, Umplutură De Ciuperci Sălbatice, și Umplutură de castane și ciuperci sălbatice.

Instrucțiuni

1
Înmuiați ciupercile porcini în 2 căni de apă fierbinte până când ciupercile sunt moi, aproximativ 30 de minute. Rezervați lichidul de înmuiere și tocați ciupercile grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Aranjați cuburile de pâine pe foile de copt într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Coaceți până la început să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți alunele într-un singur strat pe o foaie de copt. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu. Gatiti prazul, ceapa si ciupercile crimini si shiitake in unt pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Se amestecă în țelină și ciuperci porcini și se gătește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
7
Transferați într-un castron mare și amestecați cu cuburi de pâine prăjită și nuci. Condimentează cu pătrunjel, cimbru, salvie, sare și piper. Se amestecă ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Combinați bulionul și 3/4 cană porcini rezervată lichid de înmuiere; adăugați doar suficient amestec de bulion la umplutură pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
9
Transferați umplutura într-un vas de copt cu unt de 10x15 inch. Se acoperă cu folie cu unt și se coace în cuptorul preîncălzit până se încălzește, aproximativ 1 oră. Descoperiți și coaceți până când partea de sus este crocantă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate22
Revista