Umplutură de castane, praz și mere
Umplutura de castane, praz și mere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 405 calorii, 5g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cuburi de pâine, cimbru, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Umplutură de castane, afine și praz, Gâscă Prăjită Cu Umplutură De Castan Și Praz, și Umplutură de castane și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Coaceți cuburile de pâine într-o tigaie mare cu 4 fețe în treimea superioară a cuptorului până se usucă ușor, aproximativ 15 minute. (Alternativ, lăsați să se usuce la temperatura camerei 8 până la 24 de ore.)
Creșteți temperatura cuptorului la 450 F.
Între timp, spălați prazul.
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, apoi gătiți prazul și țelina, acoperite, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați cimbru, mere, 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când merele sunt doar fragede, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un castron și aruncați cu pâine, castane, smântână, pătrunjel, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Se întinde într-un vas de copt superficial de 2 1/2 până la 3 litri.
Coaceți, neacoperit, în treimea inferioară a cuptorului până când este încălzit și partea superioară este aurie, aproximativ 30 de minute.
Umplutura poate fi asamblată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită (acoperită odată rece). Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.