Umplutură de aluat cu cârnați, mere și stafide aurii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de aluat cu cârnați, mere și stafide aurii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 394 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de mic dejun de porc în vrac, ceapă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Umplutură de aluat cu cârnați de salvie și mere, Umplutură cu stafide aurii și nuci, și Salată de varză cu mere și stafide aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Răspândiți cuburile de pâine într-un singur stratpe o foaie de copt mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți până lapal auriu, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați pâinea într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Saut bucksausage în mare mare skilletover mediu - mare de căldură până la fiert prin, de rupere în bucăți mici cu spatele furcii, 8-10 minute. Folosind slottedspoon, transferați cârnații în castron cu cuburi de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați ceapa și țelina la picurăriîn tigaie; saut cca.până la maro auriu, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați în castron cu cârnați de pâineamestec (nu curățați tigaia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
8
Se topește 2 linguri de unt în acelașikillet la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Se adaugă mere; saut până la licitație, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
10
Se adaugăcastron cu amestec de pâine; se amestecă în stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Pâine
11
Topiți restul de 2 linguri de untîn aceeași tigaie la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați 2linguri de salvie; se amestecă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
13
Adăugați sagebutter la castron cu amestec de pâine-cârnați;aruncați pentru a amesteca. Se condimentează umplutura cu sare șiproaspăt măcinat piper negru. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Umplutură
Cârnați
Pâine
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 buc.F. Unt generos 15 x 10 x 2 inch vas de copt din sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
15
Bateți bulionulși ouăle într-un castron mediu; adăugați la umplutși aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
16
Transferați la coacerea pregătităfel de mâncare.
17
Coaceți umplutura descoperită până când partea superioară este aurie și crocantă în pete, 45 de minute până la 1 oră.