Umplutura Carnitas
Umplutura Carnitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți chimen, usturoi, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Carnitas de pui AKA Carnitas De Pollo, Carnitas Caldo (Supă Carnitas), și Cel Mai Bun Vreodată Carnitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți carnea de porc, usturoiul, ceapa, morcovul, țelina și roșiile într-o cratiță. Condimentează cu pudră de chili, sare, chimen, oregano, piper și frunze de dafin; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Acoperiți și fierbeți până când carnea de porc este fragedă, aproximativ două ore. Se răcește și se toacă. Utilizați în tacos sau tamales.