Umplute-Cod De Măsline
Umplute - cod de măsline necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru $3.06 pe portie, primești un fel principal care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de cod, măsline umplute cu usturoi, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Tocană De Cod, Năut Și Măsline, Cod cu crustă de măsline și Pesto, și Cod copt cu tapenadă de măsline și roșii.
Instrucțiuni
Așezați fileurile într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit.
Se presară oregano și sare; se acoperă cu lămâie și șalotă.
Împrăștiați măsline în jurul peștelui; adăugați apă și suc de măsline. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; gătiți ușor, acoperit, 8-10 minute sau până când peștele începe să se descuameze ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Codul poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brooks Willamette Valley Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Pinot Noir Din Valea Brooks Willamette
Un nas frumos parfumat de gem bogat de cireșe, afine de Ziua Recunoștinței cu coajă de portocală rasă, ciuperci morel și trufe negre. O notă minunată de ceai negru, piele și potpourri. Vinul este atât de delicios în gură, acoperind palatul cu cireșe bogate, întunecate, zmeură caldă, coacăz roșu și prune negre. Există o minunată pământie de ciuperci portabella pe grătar, legume prăjite, grăsime de slănină și carne afumată. Acest Pinotse termină cu fructe coapte, pământ și complexitate și un indiciu de frunze de roșii și pământ. Doar delicios!