Ultimul Turducken

Ultimul Turducken
Turducken final ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 597 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pui, rață, carne de cârnați în vrac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Turducken, Turducken, și Turducken Po ' Boys.

Instrucțiuni

1
Condimentați puiul uniform pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Așezați puiul plat, cu pielea în jos, pe scândură. Formați 12 uncii de cârnați într-un buștean de aproximativ 2 inci în diametru și așezați-l în centrul puiului. Ridicați o parte a puiului și înfășurați bine în jurul cârnaților. Ridicați cealaltă parte, permițând pielea de pe ambele părți să se suprapună și să formeze un sigiliu. Puiul trebuie acum înfășurat în jurul cârnaților. Înfășurați bine în mai multe straturi de folie de plastic, astfel încât puiul să formeze un cilindru strâns (Vezi nota de mai sus). Alternativ, puiul poate fi strâns strâns cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Așezați puiul într-o pungă de etanșare cu vid și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Așezați într-un vas mare și acoperiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Se pune la foc mediu-mare și se încălzește până când bulele încep să crească de jos. Reduceți căldura la cea mai mică setare și gătiți până când puiul se simte ferm la atingere și un termometru de citire instantaneu introdus prin plastic în centrul puiului înregistrează 140 până la 145 de minute, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
În timp ce puiul gătește, condimentează rața pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rață întreagăRață întreagă
7
Așezați o bucată de folie de plastic de 36 x 12 inci pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Așezați rața plată, cu pielea în jos, pe folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Răspândiți cârnații rămași uniform pe suprafața cărnii. Când puiul este gătit, scoateți din pungă și folie de plastic și uscați-l cu grijă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Așezați puiul fierbinte direct deasupra raței, aliniat de-a lungul centrului. Folosind folia de plastic pentru a vă ajuta, modelați cu atenție rața în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rață întreagăRață întreagă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Rulați într-un cilindru strâns în mai multe straturi de folie de plastic. Alternativ, rața poate fi strâns legată cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
12
Așezați puiul / rața într-o pungă de etanșare cu vid și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rață întreagăRață întreagă
13
Așezați într-un vas mare și acoperiți cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Se pune la foc mediu-mare și se încălzește până când bulele încep să crească de jos. Reduceți căldura la cea mai mică setare și gătiți până când rața se simte fermă la atingere, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
15
Scoateți rața din apă. Dacă ați folosit o pungă de vid sau o folie de plastic, îndepărtați ambele, apoi strângeți bine rața cu sfoară. Uscați bine exteriorul cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Rață întreagăRață întreagă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
16
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Adăugați rață / pui și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când este bine rumenit și crocant pe toate părțile, turnând excesul de grăsime topită după cum este necesar (puteți rezerva această grăsime pentru o altă utilizare), aproximativ 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rață întreagăRață întreagă
18
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Așezați curcanul cu pielea în jos pe o tăietură și condimentați suprafața expusă cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
20
Scoateți sfoara din rață/pui și așezați-o în centrul curcanului, aliniată de-a lungul centrului. Dacă este necesar, tăiați rola de rață/pui, astfel încât să aibă aceeași lungime ca sânii de curcan. (Puteți servi și excesul de rață / curcan).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
21
Ridicați cu grijă o parte a curcanului pentru a acoperi rața/puiul, apoi ridicați cealaltă parte, lăsând pielea să se suprapună cu cel puțin 1 inch. Folosiți frigarui din metal sau lemn pentru a fixa pielea în 5 până la 8 locații. Transferați cu grijă curcanul într - un set de rafturi în V sau U într-o tigaie, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
22
Cu picioarele curcanului îndreptate spre tine, așează o bucată lungă de sfoară de măcelar în spatele sânilor, băgând-o în articulațiile aripilor. Trageți-l în jurul sânului de-a lungul bazei sale până la fundul sânului, apoi lăsați capetele să treacă. Înfășurați fiecare capăt în jurul capătului tobei și trageți-le strâns împreună. Buclați capetele sforii în jurul ambelor tobe de câteva ori pentru a le fixa, apoi legați un nod și tăiați excesul. Frecați uleiul rămas peste tot curcanul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Copane De PuiCopane De Pui
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
23
Se transferă la cuptor și se prăjește până se rumenesc, carnea de piept de curcan înregistrează cel puțin 150 de litri F pe un termometru cu citire instantanee, iar coapsele înregistrează cel puțin 165 de litri F, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
24
Transferați pe placa de tăiat, îndepărtați cu grijă frigăruile și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute. Pentru a sculpta, îndepărtați picioarele și aripile. Împărțiți sânul în jumătate pe lungime în jos în centru pentru a crea două jumătăți dezosate. Feliați transversal în felii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții18
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista