Ultimul Turducken
Turducken final ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 1,43 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 597 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pui, rață, carne de cârnați în vrac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Turducken, Turducken, și Turducken Po ' Boys.
Instrucțiuni
Condimentați puiul uniform pe toate părțile cu sare și piper.
Așezați puiul plat, cu pielea în jos, pe scândură. Formați 12 uncii de cârnați într-un buștean de aproximativ 2 inci în diametru și așezați-l în centrul puiului. Ridicați o parte a puiului și înfășurați bine în jurul cârnaților. Ridicați cealaltă parte, permițând pielea de pe ambele părți să se suprapună și să formeze un sigiliu. Puiul trebuie acum înfășurat în jurul cârnaților. Înfășurați bine în mai multe straturi de folie de plastic, astfel încât puiul să formeze un cilindru strâns (Vezi nota de mai sus). Alternativ, puiul poate fi strâns strâns cu sfoară de măcelar.
Așezați puiul într-o pungă de etanșare cu vid și sigilați.
Așezați într-un vas mare și acoperiți cu apă caldă.
Se pune la foc mediu-mare și se încălzește până când bulele încep să crească de jos. Reduceți căldura la cea mai mică setare și gătiți până când puiul se simte ferm la atingere și un termometru de citire instantaneu introdus prin plastic în centrul puiului înregistrează 140 până la 145 de minute, aproximativ 45 de minute.
În timp ce puiul gătește, condimentează rața pe toate părțile cu sare și piper.
Așezați o bucată de folie de plastic de 36 x 12 inci pe placa de tăiere.
Așezați rața plată, cu pielea în jos, pe folie de plastic.
Răspândiți cârnații rămași uniform pe suprafața cărnii. Când puiul este gătit, scoateți din pungă și folie de plastic și uscați-l cu grijă cu prosoape de hârtie.
Așezați puiul fierbinte direct deasupra raței, aliniat de-a lungul centrului. Folosind folia de plastic pentru a vă ajuta, modelați cu atenție rața în jurul puiului.
Rulați într-un cilindru strâns în mai multe straturi de folie de plastic. Alternativ, rața poate fi strâns legată cu sfoară de măcelar.
Așezați puiul / rața într-o pungă de etanșare cu vid și sigilați.
Așezați într-un vas mare și acoperiți cu apă caldă.
Se pune la foc mediu-mare și se încălzește până când bulele încep să crească de jos. Reduceți căldura la cea mai mică setare și gătiți până când rața se simte fermă la atingere, aproximativ 30 de minute.
Scoateți rața din apă. Dacă ați folosit o pungă de vid sau o folie de plastic, îndepărtați ambele, apoi strângeți bine rața cu sfoară. Uscați bine exteriorul cu prosoape de hârtie.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când sclipesc.
Adăugați rață / pui și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când este bine rumenit și crocant pe toate părțile, turnând excesul de grăsime topită după cum este necesar (puteți rezerva această grăsime pentru o altă utilizare), aproximativ 15 minute în total.
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați curcanul cu pielea în jos pe o tăietură și condimentați suprafața expusă cu sare și piper.
Scoateți sfoara din rață/pui și așezați-o în centrul curcanului, aliniată de-a lungul centrului. Dacă este necesar, tăiați rola de rață/pui, astfel încât să aibă aceeași lungime ca sânii de curcan. (Puteți servi și excesul de rață / curcan).
Ridicați cu grijă o parte a curcanului pentru a acoperi rața/puiul, apoi ridicați cealaltă parte, lăsând pielea să se suprapună cu cel puțin 1 inch. Folosiți frigarui din metal sau lemn pentru a fixa pielea în 5 până la 8 locații. Transferați cu grijă curcanul într - un set de rafturi în V sau U într-o tigaie, cu cusătura în jos.
Cu picioarele curcanului îndreptate spre tine, așează o bucată lungă de sfoară de măcelar în spatele sânilor, băgând-o în articulațiile aripilor. Trageți-l în jurul sânului de-a lungul bazei sale până la fundul sânului, apoi lăsați capetele să treacă. Înfășurați fiecare capăt în jurul capătului tobei și trageți-le strâns împreună. Buclați capetele sforii în jurul ambelor tobe de câteva ori pentru a le fixa, apoi legați un nod și tăiați excesul. Frecați uleiul rămas peste tot curcanul și condimentați cu sare și piper.
Se transferă la cuptor și se prăjește până se rumenesc, carnea de piept de curcan înregistrează cel puțin 150 de litri F pe un termometru cu citire instantanee, iar coapsele înregistrează cel puțin 165 de litri F, aproximativ 1 1/2 ore.
Transferați pe placa de tăiat, îndepărtați cu grijă frigăruile și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute. Pentru a sculpta, îndepărtați picioarele și aripile. Împărțiți sânul în jumătate pe lungime în jos în centru pentru a crea două jumătăți dezosate. Feliați transversal în felii de servire.