Rețeta Perișorul fiert final ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 742 calorii, 66g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.66 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, rozmarin, roșii din conserve și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Ultimate Piept De Carne De Vită Corned Cu Legume Rădăcină, Piept Fiert, și Piept Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Stropiți pieptul cu ulei de măsline, apoi condimentați carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Puneți un cuptor olandez mare sau o oală grea la foc mediu-mare și adăugați un număr de 3 ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Așezați pieptul în oală și căutați pe ambele părți pentru a forma o crustă maro frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Se scoate din oală și se lasă deoparte înainte de a adăuga morcovi, ceapă și țelină. Se rumenesc legumele, apoi se adaugă usturoiul, roșiile, vinul roșu, frunza de dafin, cimbru, rozmarin și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Semințe De Leuștean Pudră
Gât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Adăugați pieptul înapoi în oală, acoperiți și prăjiți la cuptor timp de 3 ore până când pieptul este fraged.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
7
Scoateți pieptul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute. Se strecoară legumele și se toarnă o parte din excesul de grăsime, apoi se toarnă peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
8
Feliați pieptul peste cereale și serviți peste piureul de păstârnac cu ceapă roșie prăjită și garnisiți cu pătrunjel.