Ulei De Susan Aripi De Pui

Ulei De Susan Aripi De Pui
Ulei de susan aripi de pui ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 63 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. O porție conține 158 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de soia, apă, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi De Pui De Susan, Aripi De Pui De Susan, și Aripi De Pui De Susan.

Instrucțiuni

1
Tăiați aripile de pui în 3 porții separate. Într-o tigaie mare, combinați puiul, apa, sosul de soia întunecat, sosul de soia ușor, usturoiul și ceapa verde. Se amestecă împreună și se fierbe timp de 15 minute la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia închisSos De Soia închis
Aripi De PuiAripi De Pui
Ceapa VerdeCeapa Verde
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați 1/4 cană de ulei de susan și fierbeți încă 15 minute la foc mic. Aduceți amestecul la fierbere și adăugați o linie de ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
3
Se ia de pe foc, se lasă să se răcească și se servește.

Echipamente

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Trandafir Spumant

Aripile de pui pot fi asociate cu vin alb, băutură alcoolică și Ingredient. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Podgoria Montoliva, Late Harvest, Viani Vineyard, Barbera cu un rating de 4.5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Podgoria Montoliva, Recolta Târzie, Podgoria Viani, Barbera
Podgoria Montoliva, Recolta Târzie, Podgoria Viani, Barbera
Dulce...dar nu prea dulce. Bogat fără a fi "gros". Un sorbet dens de mure/cireșe.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista