Ulei De Scufundare Cu Roșii Și Plante Uscate La Soare
Uleiul de scufundare cu roșii și plante uscate la soare este un fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 108 calorii, 0g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 640 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin carapelli, busuioc, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie mică de sos combinați uleiul de canola și cimbru de busuioc zdrobit și rozmarin, turnând ierburi în palma mâinii și apoi zdrobiți condimentele rulându-le între degetul mare și degetul arătător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește la foc mediu-mare. Aduceți uleiul de canola și ierburile uscate la foc mic, apoi coborâți focul și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi Uscate
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte
4
Adăugați roșiile înmuiate uscate la soare, usturoiul, sarea și piperul de pastă de roșii în uleiul răcit cu ierburi. Folosind un blender submersibil, faceți piure timp de 15 secunde, adăugați pătrunjelul și uleiul de măsline și amestecați încă 5 secunde. Lăsați să stea la temperatura camerei timp de aproximativ 4 ore pentru ca aromele să înceapă să se amestece dacă aveți timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil